Eller egentligen, läs INTE den här boken om du vill förbli ovetande om maten vi äter. Läs den inte om du vill fortsätta att äta som förr. Läs den inte till natten... Läs den inte före maten... Men för övrigt rekommenderar jag den! Jag har redan tidigare undvikit vissa E i innehållsförteckningen, och efter att en ung släkting hamnade på sjukhus med hjärtutredning p.g.a. en reaktion på färgämnen har jag läst på ännu mera, och undviker härefter ännu fler!
Lite paradoxalt, inser jag nu efter att jag läst boken, är att E620 - 640, smakförstärkare, i min E-kodsnyckel symboliseras med ett hjärta. En dödskalle skulle vara lämpligare...
Intresserad? Här hittade jag ett provläsningsavsnitt ur boken! Klicka och läs!
Om du inte redan har en E-kodnyckel kan du beställa en gratis från Evira, Livsmedelssäkerhetsverket.
Nu ska jag läsa en trevligare bok, en om matlagningen i Grekland!
Jag beställde också den boken från AdLibris då jag beställde reaböcker. Har hittills bara bläddrat i den, inte hunnit närmare begrunda innehållet...
SvaraRaderaZafira: Jag märkte nog när jag nästan läst klart att det är en bok man kunde äga, för då började jag bläddra tillbaka för att kolla hur det riktigt var! En bra bok är det!
SvaraRaderaJag håller också på med den. Har lånat från biblioteket. Borde kanska köpa den. Eller kanske inte. Det ska väl komma ut en bok någon gång i höst enl. våra förhållanden tycker jag att jag har läst någontstans. Majapii
SvaraRadera