tag:blogger.com,1999:blog-2744646288349316503.post6192890264430578964..comments2023-07-17T17:22:37.540+03:00Comments on MITT AKVARIUM: RabarberpajFisken Sveahttp://www.blogger.com/profile/13840589346198783401noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2744646288349316503.post-2689698762467108832012-06-29T23:10:10.083+03:002012-06-29T23:10:10.083+03:00Jag tror inte jag hade nån sötning alls. Det sukri...Jag tror inte jag hade nån sötning alls. Det sukrin jag har är just kristall så jag kanske ska testa med det.Fru Tallundhttps://www.blogger.com/profile/07097297149761599487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2744646288349316503.post-29209572698839200692012-06-29T00:08:51.285+03:002012-06-29T00:08:51.285+03:00Hej hej, Mitt fönster! Du har nog alldeles rätt in...Hej hej, Mitt fönster! Du har nog alldeles rätt inställning! Jag var jättestrikt först, åt absolut ingenting onödigt, men sen började jag sakna "det där lilla extra". Kul om du tycker det ser gott ut. =)<br /><br />Fru Tallund: Se där, våra hjärnor kanske funkar lite lika? ;) Det lär ju vara sockret som gör bakverk krispiga så jag och min syster funderade faktiskt hur det skulle bli om man använde sukrin som är i kristallform, alltså inte florsockervarianten. Den här pajen var mjuk men inte torr, och ytan var nog väldigt nära att vara knaprig. Degen var ungefär samma som småbrödsdeg så det säger ju ungefär hur god den var. =) Tyvärr har jag inget bra och säkert tips hur du ska göra... Sesamfrön???Fisken Sveahttps://www.blogger.com/profile/13840589346198783401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2744646288349316503.post-14057175931776879962012-06-28T23:38:08.179+03:002012-06-28T23:38:08.179+03:00Jag improviserad ihop exakt en likadan paj för någ...Jag improviserad ihop exakt en likadan paj för några veckor sen, åtminstone hade jag kokosmjöl är inte helt säker på mandelmjölet. Men jag var inte så förtjust, tycket konsistensen var tråkig. Jag har gjort liknande med havregryn och sirap (också) och fått en helt annan knaprighet. Min "LCHF"-paj blev bara mjuk och torr på nåt sätt. Tips mot det? <br /><br />Tidigare har jag gjort med solrosfrön och det är bättre, då får man nåt tuggmotstånd. Men inte heller det är lika gott som den andra.Fru Tallundhttps://www.blogger.com/profile/07097297149761599487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2744646288349316503.post-59101439644562025202012-06-28T22:55:44.188+03:002012-06-28T22:55:44.188+03:00Brukar titta in här nu och då och tänkte säga hej....Brukar titta in här nu och då och tänkte säga hej. Ser väldigt gott ut det där, både pajen och såsen. Men jag borde nog hålla mig från att baka allt för mycket den här första tiden på striktare LCHF men vet var jag ska söka recept sedan :)Mitt fönsterhttps://www.blogger.com/profile/04820150142811433476noreply@blogger.com