tag:blogger.com,1999:blog-2744646288349316503.post3705325226455193985..comments2023-07-17T17:22:37.540+03:00Comments on MITT AKVARIUM: Den fantastiska ingefäranFisken Sveahttp://www.blogger.com/profile/13840589346198783401noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2744646288349316503.post-81253906747079866562012-01-24T22:30:41.973+02:002012-01-24T22:30:41.973+02:00Maja: Det är säkert gott! Fast jag har fuskvariant...Maja: Det är säkert gott! Fast jag har fuskvarianten - Pukka-té! ;)<br /><br />Dalkulla: Oj, det låter ju jättegott! Det ska ju vara enkelt, med enkla ingredienser och så ska det gå snabbt och vara gott. Jag tror din mat uppfyllde alla kategorier! =)Fisken Sveahttps://www.blogger.com/profile/13840589346198783401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2744646288349316503.post-22622277165632913812012-01-24T22:05:55.479+02:002012-01-24T22:05:55.479+02:00Gjorde nåt nytt nu till kvällsmaten, strimlade vit...Gjorde nåt nytt nu till kvällsmaten, strimlade vitkål stekte på den lite med en skivad gul lök en tumstorbit strimlad ingefära knappt en halv chili i ringar, lite salt o sen i ugnsform o på med grädde, körde den i ca 20 minuter sen på med ett lass ost, in i ca 10 minuter till. serverades med fläskfile och lite blandade grön o rödsaker med vinägrett. Blev jättebra faktiskt, fast jag bara älskar ju vitkål och ost och ingefära o chilli. Det underlättar ju faktiskt<br /><br />Gillar din ej photosgoppade matbild också, det är ju ungefär så det ser ut o inte som i magasinen ;)Dalkulla4everhttps://www.blogger.com/profile/06809156143052283077noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2744646288349316503.post-31578822702250190412012-01-24T15:25:01.399+02:002012-01-24T15:25:01.399+02:00Frukost te: små bitar färsk ingefära, små bitar av...Frukost te: små bitar färsk ingefära, små bitar av kanel stång och grönt te, häll vatten över och låt dra en stund.Majahttps://www.blogger.com/profile/05588618918593131555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2744646288349316503.post-17477196402424775172012-01-24T10:52:51.662+02:002012-01-24T10:52:51.662+02:00Dalkulla: Åååh, det låter verkligen gott! Man kan ...Dalkulla: Åååh, det låter verkligen gott! Man kan säkert använda ingefäran i allt och vad som helst!<br /><br />Daniela: Nu lyckades kommenteringen i alla fall! =)<br />Jaaa, min telefon är ju så bra och trevlig! Den går att ringa och sms:a med ;) och är väldigt bra att surfa med också. Den har inte den allra bästa kameran men myycket bättre än min gamla telefon hade. Det enda negativa med telefonen har antagligen med min tekniska begåvning att göra, jag får nämligen inte ställt in så att det inte piper och har sig varje gång jag får ett mejl, men det ska säkert funka. Så är fb-kalendern synkad med telefon så den är alldeles blå! Kalendern blir nämligen blå på de dagar det är något i fb-kalendern, t.ex. om jag på fb lagt att jag ska delta i ett evenemang som pågår 2 veckor så är de veckorna blå... *suckar* Men det ska nog också gå att ändra. Hoppas jag... ;)<br />Jag har inte testat att blogga från den men antar att det går bra. Alltså rekommenderar jag verkligen telefonen! =)Fisken Sveahttps://www.blogger.com/profile/13840589346198783401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2744646288349316503.post-10975349458581933582012-01-24T10:12:54.530+02:002012-01-24T10:12:54.530+02:00Försökte kommentera tå dig i förra inlägget utan a...Försökte kommentera tå dig i förra inlägget utan att lyckas. gör ett nytt försök... (annan dator).<br /><br />OT: Din dotter skrev att du har en sån telefon som jag är lite sugen att köpa. Berätta allt om den! Plus och minus samt allt mittemellan. :) Är den bra att surfa/ blogga med, tar den bra bilder osv..? (för jag gissar att den har både ring- och sms-funktion ;) )Danielahttp://entillmammabloff.papper.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2744646288349316503.post-71993266246557324572012-01-24T09:43:47.422+02:002012-01-24T09:43:47.422+02:00Jag brukar ha finriven ingefära på laxfilebit och ...Jag brukar ha finriven ingefära på laxfilebit och på det god ost( salt o peppar också), sen kör jag klart det i ugnen. Gör en sås med smetana/creme fraiche som jag smaksätter med ingefära,chili eller sambal lite salt peppar och kanske lite lime/citron (zest/saft) om man vill. MMmmm gott :)Dalkulla4everhttps://www.blogger.com/profile/06809156143052283077noreply@blogger.com