tag:blogger.com,1999:blog-2744646288349316503.post1622125979154615880..comments2023-07-17T17:22:37.540+03:00Comments on MITT AKVARIUM: Dagen efterFisken Sveahttp://www.blogger.com/profile/13840589346198783401noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2744646288349316503.post-73726745352161880952009-09-13T16:55:27.108+03:002009-09-13T16:55:27.108+03:00Ser hur smarrigt ut som helst!!Ser hur smarrigt ut som helst!!Miss Ann Passadhttps://www.blogger.com/profile/01267188784619724476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2744646288349316503.post-43223637844152773512009-05-09T14:26:00.000+03:002009-05-09T14:26:00.000+03:00Vet inte om det blev så väldigt annorlunda. Det sm...Vet inte om det blev så väldigt annorlunda. Det smakar mer av majonnäsen, kanske för att kvarken är mindre gräddig?Orangenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2744646288349316503.post-63478797596024561492009-05-09T10:26:00.000+03:002009-05-09T10:26:00.000+03:00Hmmm, jag är lite tveksam till kvark i coleslaw, m...Hmmm, jag är lite tveksam till kvark i coleslaw, men varför inte? Det är väl bara fantasin som sätter gränser igen!Fisken Sveahttps://www.blogger.com/profile/13840589346198783401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2744646288349316503.post-65638529290542700792009-05-05T22:05:00.000+03:002009-05-05T22:05:00.000+03:00Jag gjorde coleslaw idag. Hade ingen creme fraiche...Jag gjorde coleslaw idag. Hade ingen creme fraiche, så jag testade med kvark, det gick hyfsat. Jag provsmakade bara, äter mer imorgon. Annars enligt ditt recept.<br /><br />Hade nåt svagt minne av att det blir bättre med assistent, så jag lät den riva. Blev lite less när en del blev nästan pulveriserat och kanske en fjärdedel stora fladdor... Sen såg jag att du skrivit att kniv e bäst... ;)Orangenoreply@blogger.com